ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Marmara Douvlis | Επεξεργασία - Τοποθέτηση Μαρμάρων & Γρανιτών Κως


Το μάρμαρο, ο γρανίτης και τα φυσικά πετρώματα είναι διαχρονικά υλικά που δίνουν εντυπωσιακή εμφάνιση σε κάθε χώρο. Τον αναβαθμίζουν προσδίδοντάς του κύρος και πολυτέλεια. Η ομορφιά τους, οι φυσικοί χρωματισμοί και η ικανότητά τους να δένουν αισθητικά με άλλα υλικά και διακοσμητικά στοιχεία τα καθιστούν περιζήτητα σε ανακαινίσεις αλλά και νέες κατασκευές κτιρίων.

Με πίστη στην παράδοση του μαρμάρου, η επιχείρησή μας “Marmara Douvlis” η οποία βρίσκεται στην Κω, μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες, λειτουργικές και αξιόπιστες λύσεις για την τοποθέτηση μαρμάρων και γρανιτών στην οικία και τον επαγγελματικό σας χώρο.
 

 


 

 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ 
  Δάπεδα
  Πάγκους Κουζίνας
  Σκάλες
  Επένδυση Πισίνας
  Μπάνιο
  Επένδυση τζακιού
  Περβάζια
  Ορθομαρμάρωση κτιρίου
  Ειδικές Κατασκευές
 
 
Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από μάρμαρα, γρανίτες και πολλά ακόμα φυσικά πετρώματα ώστε να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στο ύφος και το στυλ του χώρου σας.

Επεξεργαζόμαστε τα μάρμαρα και τους γρανίτες, με γνώση, πείρα και μεράκι έχοντας μοναδικό στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ανάγκη μπορεί να έχει ένας ιδιώτης, αρχιτέκτονας ή κατασκευαστής.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να υλοποιήσουμε έργα διαχρονικά που θα κάνουν το χώρο σας να ξεχωρίζει.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας, χωρίς καμία δέσμευση, για να δούμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε
την ιδανική λύση για την οικία, το εξοχικό αλλά και την επιχείρησή σας.