ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
 
 
Marmara Douvlis
Επεξεργασία - Τοποθέτηση Μαρμάρων & Γρανιτών Κως


Η επιχείρησή μας “Marmara Douvlis” η οποία βρίσκεται στην Κω, δραστηριοποιείται από το 2009 στην επεξεργασία και τοποθέτηση μαρμάρων και γρανιτών, προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα που αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνίτες καθώς και σύγχρονες εγκαταστάσεις οι οποίες είναι εφοδιασμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τα μάρμαρα και τους γρανίτες.

Πιο αναλυτικά, αναλαμβάνουμε κατασκευές και τοποθετήσεις μαρμάρων και γρανίτη σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, καθώς και το τρίψιμο - γυάλισμα μαρμάρων.
 

 


 

 
 
ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ
μια μεγάλη ποικιλία από μάρμαρα και γρανίτες προκειμένου να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στην κουζίνα, το μπάνιο, το δάπεδο αλλά και για οποιοδήποτε σημείο του κτιρίου σας. Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά και δίνουμε μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με τοποθετήσεις μαρμάρων και γρανιτών, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό μικρών και μεγάλων έργων σε όλη την Κω.

Έτσι, έχουμε αποκτήσει την πείρα και την τεχνογνωσία που χρειάζεται και είμαστε σε θέση να ακούσουμε κάθε επιθυμία σας, να ανταποκριθούμε άμεσα με ποικίλες και ολοκληρωμένες προτάσεις που θα κάνουν τον χώρο σας κομψό και λειτουργικό.
 

 


 

Οι πρωτοποριακές τεχνικές, η φαντασία μας, οι οικονομικές τιμές χωρίς μείωση της ποιότητας καθώς και η παράδοση τους στον συμφωνημένο χρόνο, μας έχουν συγκαταλέξει ως μία από τις πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις σε όλη την Κω.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας, χωρίς καμία δέσμευση, για να δούμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε
την ιδανική λύση για την οικία, το εξοχικό αλλά και την επιχείρησή σας.